» Отдых » Новости туризма

Авіанова дасть знижку пасажирам, вбрану до Хелловіну

    всего 84291 отеля

Авіанова дасть знижку пасажирам, вбрану до Хелловіну

Авіакомпанія "Авіанова" пропонує своїм клієнтам з'явитися на реєстрацію рейсів з 29 по 31 жовтня в навідних жах "хелловінський" костюмах. Виконали цю умову пасажири отримають промо-код, який дає право до 3 листопада бронювати будь-які квитки зі знижкою в 50%. Слід мати на увазі, що знижка поширюється тільки на формальний тариф, а збори (від 325 до 529 рублів за кожний польотний сегмент плюс 150 рублів за кожне бронювання) оплачуються повністю - таким чином, реальний розмір знижки буде помітно менше заявленої.

Отриманий на реєстрацію промо-код можна використовувати необмежене число разів, але тільки до 3 листопада. Крім того, 29 і 30 жовтня в зоні вильоту Шереметьєво-1 (B) працюватимуть майстри боді-арту, які прикрасять обличчя і тіла всіх бажаючих жахливими малюнками.

"Будьте готові зустріти на наших рейсах справжніх чудовиськ з фільмів жахів, адже це Хелловін. " Авіанова "- не лише найдешевший спосіб для подорожей по Росії, але ще й набагато більш безпечний, ніж польоти на мітлі! Ми впевнені, що відьми і чудовиська зроблять правильний вибір ", - заявив керуючий директор" Авіанова "Ендрю Пайн.
25 октября 2010, 15:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт