» Отдых » Новости туризма

Повінь підштовхнуло Барбадос до модернізації туристичної інфраструктури

    всего 84291 отеля

Повінь підштовхнуло Барбадос до модернізації туристичної інфраструктури

Недавнє повінь у карибському острівній державі Барбадосі і проблеми з водопостачанням виявили необхідність у модернізації готельної інфраструктури цієї країни і перегляду підготовки до надзвичайних ситуацій в ім'я порятунку туріндустрії.

Колін Джордан, президент Готельної і туристичної асоціації Барбадосу, запевнив, що туріндустрія винесла ряд уроків з недавніх подій, а сама асоціація працює зі своїми членами над питанням просування інфраструктури туризму на більш прогресивний рівень, де можна буде вирішувати подібні питання більш ефективно.

Частково дане просування повинно полягати в тому, щоб у готелів, ресторанів та інших туристичних об'єктів були ємності з достатньою кількістю води для задоволення потреб туристів у ситуації схожою з тією, що недавно мала місце бути.

Джордан вважає, що поки асоціація та її члени роблять те, що залежить від них, рішення в цілому лежить у поліпшенні національної інфраструктури. Особливу увагу він приділив державній програмі заміни системи водопостачання Барбадосу.

«Ми знаємо, що у державного органу, відповідального за систему водопостачання, є програма заміни існуючого обладнання, це велика програма, на яку має піти багато грошей і часу. Нам хотілося б сказати, що даного роду програми слід гарненько підштовхувати, необхідно приступити до її здійснення і зараз самий відповідний для цього момент, тому що ми продаємо Барбадос як країну, яка працює, країну з гарною інфраструктурою, і коли ми потрапляємо в ситуації зі стихійними лихами, то навіть самі барбадосци, розуміють, що відбувається, ми повинні розуміти, що ми маємо справу з нашим хлібом і маслом, аортою нашої країни, і дана програма по заміні наявної інфраструктури повинна стояти на чолі порядку денного ».
25 октября 2010, 14:47

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт