» Отдых » Новости туризма

На заході Тунісу побудують туристичний комплекс

    всего 84291 отеля

На заході Тунісу побудують туристичний комплекс

Катарська компанія «Qatari Diar» має намір побудувати туристичний комплекс вартістю 80 млн. дол. США на заході Тунісу.

У новий комплекс увійдуть готель, торговий центр та інші об'єкти відпочинку та розваг. Він буде побудований протягом двох років в популярним серед туристів місті Таузар (Tozeur), де проходили зйомки декількох голлівудських блокбастерів. Новий туристичний комплекс займе площу 40 га і буде сприяти залученню туристів в цю частину Тунісу.

Туризм - це одна з найприбутковіших галузей країни поряд із сільським господарством, гірничодобувною промисловістю, фабричним виробництвом і нафтовою промисловістю.

«Qatari Diar» тримає 45% акцій в компанії «Barwa Real Estate Compnay» і займається проектами вартістю 60 млрд. дол. США по всьому світу, включаючи Марокко, Оман, Сирії, Судан, Ємен і Бахрейн.

У Таузаре знімалися «Зоряні війни», для них був побудований павільйон в декількох кілометрах від міста у бік північного сходу. Зйомки «Шукачів втраченого ковчега» і «Англійського пацієнта» також проходили недалеко від Таузаре.
25 октября 2010, 15:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт