» Отдых » Новости туризма

Карнавал у Венеції розпочнеться 16 лютого

    всего 84291 отеля

Карнавал у Венеції розпочнеться 16 лютого

Одне з головних туристичних подій Італії - знаменитий карнавал у Венеції - буде проходити наступаючому році з 16 лютого по 5 березня. За традицією, карнавал відкриє Festa Veneziana - парад освітлених човнів по Гранд-каналу.Основние заходи карнавалу, такі як Політ Ангела і велике карнавальна хода, регата і Великий карнавальний бал, вибори Королеви свята і конкурс костюмів почнуться з 23 лютого.

Туристи на карнавал приїжджають не тільки як глядачі, але і в якості учасників, привозячи з собою складні і ефектні костюми, на підготовку яких іноді йдуть місяці. У цьому році конкурс на кращий костюм буде проходити на площі Сан-Марко щодня з 24 лютого по 3 березня.

На 18 карнавальних днів місто на воді стане однією великою сценою для свята. Всюди буде звучати музика, проводитися ходи, вуличні вистави. Карнавал - найкращий час для відвідування Венеції, що дозволяє побачити місто у всій красі і відчути його неповторний дух. Однак туристам потрібно бути готовими до загачений народом вулицями і високими цінами на проживання.
27 декабря 2018, 14:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт