» Отдых » Новости туризма

Італійське містечко запрошує туристів для пояснення в любові

    всего 84291 отеля

Італійське містечко запрошує туристів для пояснення в любові

До містечка Коніоло (Coniolo) поблизу Монферрато (Monferrato) на північному заході Італії приїжджають закохані з усього світу, щоб насолодитися одним з найбільш мальовничих ландшафтів Європи, охоронюваним ЮНЕСКО. Зелені пагорби, вкриті лісами і виноградниками, річка, що протікає в долині, старовинні пьемонтские містечка стали магнітом для любителів романтики, не в останню чергу, завдяки фотографіям в соцмережах.

Городок Коніоло (Coniolo) , з якого відкривається вид на околиці, туристи все частіше стали вибирати місцем для пояснень в любові або пропозицій руки і серця. Мер містечка вирішив скористатися ситуацією і зробити його ще популярнішим у закоханих пар з різних країн світу. Глава Коніоло Енцо Аміче (Enzo Amich) розпорядився встановити ящик зі скляними дверцятами, в якому зберігаються троянди на випадок, якщо вони знадобляться для вирішального пояснення або створення романтичного настрою. Відкрити таку вітрину як свідчить напис, можна "тільки в разі істинної любові". Як повідомляє "Італія по-русски", під склом щодня з'являються три свіжих квітки.

Натомість Аміче отримує сотні благодраностей, малюнків і листівок від вдячних закоханих.
19 сентября 2017, 11:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт