» Отдых » Новости туризма

Високі ціни відлякали туристів від Абхазії

    всего 84291 отеля

Високі ціни відлякали туристів від Абхазії

Нинішнього літа Абхазія прийняла на 20% менше туристів, ніж рік тому. У числі причин цього - необгрунтоване зростання цін, вважає президент республіки Сергій Багапш.

"Наші підприємці вирішили, що раз приїжджають до нас з Росії, то можна роздувати ціни до стелі. А оскільки в Абхазію їдуть туристи не найвищого рівня доходу, це середній клас і нижче середнього, то люди реагують на зростання цін однозначно - вони перестають приїжджати ", - пояснив він.

Крім того, на його думку, яке наводить "Комерсант", протягом сезону в російській пресі проходила негативна інформація про ситуацію в республіці, що також відлякало мандрівників.

У 2009 році Абхазія прийняла близько 800 тисяч туристів. До початку нинішнього сезону влади прогнозували прийняти не менше число відпочиваючих, проте вже до середини літа турпотік з Росії знизився на 25-30%.

До озвученим Сергієм Багапшем причин експерти додають віддаленість сочинського аеропорту, середній рівень якості обслуговування і високі ціни на авіа-та залізничні квитки. За менші гроші можна злітати на більшість курортів світу, де якісний сервіс гарантований.

Рекордним сезоном для післявоєнної Абхазії залишається 2007 рік. Тоді за путівками здравниці республіки відвідали більше 1,2 мільйона осіб, а з одноденним візитом на екскурсії приїхали більше 700 тисяч туристів.
14 октября 2010, 14:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт