» Отдых » Новости туризма

Санкт - Петербург в 2010 році прийме 5 мільйонів туристів

    всего 84291 отеля

Санкт - Петербург в 2010 році прийме 5 мільйонів туристів

За підсумками року Санкт - Петербург, згідно з прогнозами, відвідають більше п'яти мільйонів туристів. Це більш ніж удвічі перевищить показники кризового 2009 року - тоді місто прийняв лише 2,35 мільйона гостей.

Як повідомляє РІА "Новости ", такі дані озвучив голова петербурзького Комітету з інвестицій та стратегічним проектам Олексій Чичканов. Крім того, за його словами, в цьому році місто отримає 1200 нових готельних номерів, досягнувши тим самим середньоєвропейського показника в 7 номерів на 1000 жителів.

У зв'язку із зростанням потоку іноземних туристів петербурзькі власті планують перевести на англійську мову покажчики та іншу навігаційну інформацію. Відповідна програма найближчим часом буде розроблена, обіцяють чиновники. Також, за словами Чічканова, великий поштовх турбізнес Санкт-Петербурга отримає з введенням в дію нового терміналу аеропорту Пулково, який дозволить приймати 13000000 пасажирів на рік.
14 октября 2010, 13:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт