» Отдых » Новости туризма

Білорусь просить Росію знизити ціни на газ

    всего 84291 отеля

Білорусь просить Росію знизити ціни на газ

Білорусь попросить Росію знизити з 2011 року ціну на імпортований газ, сказав у четвер заступник міністра економіки Білорусі Анатолій Філонов.

На початку жовтня Мінськ сказав, що чекає зростання вартості поставленого з РФ газу з початку майбутнього року до $ 210 за 1. 000 кубометрів з нинішніх $ 184, а Газпром повідомив, що середня ціна газу для Білорусі може скласти $ 220 проти $ 185 за 1. 000 кубометрів цього року. Сторони не уточнювали, чи будуть названі ціни середньорічними або почнуть діяти з початку року.

Відповідаючи на питання, чи звернеться Білорусь на засіданні Радміну союзної держави у цю п'ятницю до Росії з проханням переглянути газовий контракт на 2011 рік, Філонов сказав: "я думаю, це само собою зрозумілий питання".

"Ми хочемо одномоментний вихід на рівнодоходні ціни на газ з Росією. Якщо РФ виходить на рівнодохідність до 2014 року, то і ми до цього періоду повинні підійти до такого рівня цін", - сказав він журналістам.

Він не сказав, яку б ціну на газ хотіла б одержати Білорусь, пережила на початку цього року суперечку з Росією навколо мит на нафту, а влітку - другу за рахунком нетривалу газову війну.
14 октября 2010, 13:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт