» Отдых » Новости туризма

Турист вивалився за борт круїзного лайнера

    всего 84291 отеля

Турист вивалився за борт круїзного лайнера

Вчора вночі в Ла-Манші загинув 79-річний британський турист. Літній турист потонув, впавши у воду з палуби круїзного лайнера, на якому він подорожував разом з дружиною.

За повідомленнями, чоловік зник з борту лайнера « Balmoral » ( водотоннажністю 43. 000 тонни ) компанії « Fred Olsen », коли корабель перебував в акваторії Франції, ще точніше приблизно в 45 милях на південь від півострова Лізард ( англійське графство Корнуолл ). Тривогу підняла дружина туриста. Розбуджена на світанку в понеділок у подружнього каюті на борту лайнера, жінка викликала корабельну команду.

У пошуках, які здійснювалися з повітря і на воді, взяла участь берегова охорона Великобританії та Франції. Були задіяні два військові кораблі, в тому числі військовий фрегат королівського флоту Її Величності « Westminster ».

Одночасно команда обстежила лайнер, але, на жаль, безуспішно. Вчора, коли « Balmoral » кинув якір в порту Дувра, на борт піднялися представники поліції Кента.

Турист перебував разом із дружиною в тритижневому турне по Адріатиці.
14 октября 2010, 12:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт