» Отдых » Новости туризма

Болгарія сподівається додати 2-3% до економічного зростання за рахунок зимового туризму

    всего 84291 отеля

Болгарія сподівається додати 2-3% до економічного зростання за рахунок зимового туризму

Вчора зі своїм прогнозом щодо зимового туристичного сезону в Болгарії виступив заступник міністра економіки цієї країни Іво Маринов (Ivo Marinov), на думку якого це джерело забезпечить національній економіці від двох до трьох відсотків росту. На сьогоднішній день, на думку чиновника, Болгарія вже відчуває позитивні результати успішної рекламної акції в сфері туризму, яка, як каже Маринов, цілком і повністю визначить позиціонування Болгарії в сегменті цілорічних туристичних напрямків. Замміністра взяв участь у презентації проекту «Болгарія: відкриваючи наново», основним завданням якого буде виведення на ринок п'ятдесяти досі невідомих і привабливих напрямків, з одного боку, придатних для туризму і, з іншого боку, перспективних з точки зору розвитку місцевого бізнесу.

У голосуванні за нові 50 туристичних пунктів на карті Болгарії візьмуть участь і її громадяни, яким надається право подати заявку і висловити свої пропозиції за однієї умови: у них не повинен бути згаданий жоден з тих туристичних об'єктів, який раніше вже входив в так званий список «Топ-100». Маринов пообіцяв оприлюднити новий перелік до весни 2011 року.
14 октября 2010, 12:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт