» Отдых » Новости туризма

У п'ятницю в Швейцарії з'явиться найдовший у світі тунель

    всего 84291 отеля

У п'ятницю в Швейцарії з'явиться найдовший у світі тунель

15 жовтня у Швейцарії відбудеться церемонія завершення проходки найдовшого в світі тунелю Сен-Готард. Споруда довжиною 57 кілометрів дозволить поїздам долати перевал Сен-Готард на високій швидкості глибоко під гірським масивом замість нинішнього маршруту, на якому склади забираються на висоту 1150 метрів. Однак до запуску тунелю в експлуатацію ще довго - регулярні потяги підуть по ньому тільки через п'ять-шість років.

Сен- Готардський лінія йде з району Цюріха і Люцерна на південь Швейцарії, в кантон Тічино ( Тессін ) і далі до Італії. Передбачається, що після запуску тунелю час у дорозі між Цюріхом і Лугано скоротиться до 100 хвилин, а між Цюріхом і Міланом - з 3 годин 40 хвилин до 2 годин 40 хвилин. Швидкість поїздів у тунелі буде досягати 250 км/год, а ходити по ньому будуть до 300 експресів на добу. Нинішню гірську лінію після цього повністю віддадуть регіональним і вантажним поїздам.
13 октября 2010, 23:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт