» Отдых » Новости туризма

14 жовтня транспортна ситуація у Франції трохи покращиться

    всего 84291 отеля

14 жовтня транспортна ситуація у Франції трохи покращиться

У четвер 14 жовтня під Франції продовжиться загальнонаціональний страйк, що почалася у вівторок. У порівнянні з двома попередніми днями транспортна ситуація дещо покращиться. Нагадаємо, що з вівторка пересуватися по країні скрутно. Спостерігаються також скасування і затримки авіарейсів, у тому числі міжнародних, однак маршрути в Росію поки не порушені..

Зокрема, 14 жовтня на залізниці на лінії вийдуть дещо більше поїздів, ніж у попередні дні. Високошвидкісні TGV здійснять в середньому близько 40% рейсів, а на провінційних маршрутах - лише 20%. Швидкі Corail TEOZ виконають близько 30% рейсів, паризькі приміські поїзди - приблизно 50%. Швидкісне сполучення з Великобританією на поїздах Eurostar не постраждає, а на лініях Thalys і TGV в Нідерланди, Бельгію, Швейцарію та Німеччину будуть працювати близько 90% звичайного числа поїздів. Серйозні проблеми збережуться в повідомленні з Італією.

Паризький міський транспорт працюватиме майже у звичайному режимі. Виняток - лінія електричок RER B з центру Парижа в обидва аеропорти. Дві третини поїздів і раніше анульовано, і переважно користуватися автобусами.
13 октября 2010, 23:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт