» Отдых » Новости туризма

Лондонський Savoy почав приймати гостей

    всего 84291 отеля

Лондонський Savoy почав приймати гостей

Один з найбільш знаменитих готелів Лондона, Savoy, після трирічної реконструкції знову почав приймати гостей. Урочиста церемонія відкриття відбулася 10 жовтня 2010 року в 10. 10.

"Ми дуже схвильовані. Слід зізнатися, що реконструкція не проходила гладко, але ми раді, що можемо представити громадськості результат трирічної нелегкої роботи. Ми усвідомлюємо, що Savoy має велике значення для багатьох, і віримо, що нам вдасться виправдати їх очікування і знову увійти в число кращих готелів світу ", - говорить Кайаран Макдональд, генеральний директор готелю.

Побудований в 1889 році, Savoy був дітищем відомого лондонського імпресаріо Річарда д'Ойлі Карта і знаходився в управлінні швейцарського отельера Сезара Рітца і шеф-кухаря Огюста Ескоф'є. Готель дуже швидко прославився як місце проведення вишуканих вечорів за участю вибраних гостей. В даний час готелем управляє група Fairmont Hotels & Resorts.

Над новим виглядом Savoy працювали більше тисячі художників. Його інтер'єри виконані в двох стилях - ар-деко і едвардіанському. У ході реконструкції в готелі з'явилося 38 так званих River Suite - сьютов з видом на Темзу, вартість проживання в яких становить близько 2,5 тисячі фунтів (2837000 євро) за ніч, а також дев'ять апартаментів, присвячених зіркам музики і кіно, чиї імена мають особливе значення для готелю, - Марії Каллас, Чарлі Чапліну, Марлен Дітріх, Френку Сінатрі.

В оформленні апартаментів використані твори, пов'язані з цими артистами, а номер, присвячений Марлен Дітріх прикрашають 12 троянд, якими її незмінно зустрічали в готелі. У готелі також є Королівські апартаменти площею 325 квадратних метрів, ніч в яких обійдеться в 10 тисяч фунтів (11 348 000 євро), пише Breaking Travel News.
13 октября 2010, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт