» Отдых » Новости туризма

Унікальні книги з мистецтва - на виставці в Прадо

    всего 84291 отеля

Унікальні книги з мистецтва - на виставці в Прадо

Найбільший музей Мадрида, Прадо, вперше зібрав виставку з цінностей, що зберігалися в його бібліотеці. В експозиції " Bibliotheca Artis: скарби бібліотеки музею Прадо " ( Bibliotheca Artis: Tesoros de la biblioteca del Museo del Prado ) можна побачити унікальні трактати, присвячені мистецтву, які раніше були недоступні відвідувачам галереї.

Виставка складається з трьох розділів - " Бібліотека мистецтва ", " Бібліотека архітектури " і " Бібліотека образів ". Перший є найважливішим і являє теоретичні тексти про образотворче мистецтво авторства Леонардо да Вінчі, Даніеле Барбаро і Дюрера.

У другому розділі розміщені трактати, присвячені архітектурі, в основному - італійських майстрів епохи Відродження, таких як Джакомо да Віньола і Андреа Палладіо, але є і більш давні роботи - наприклад, авторства римського архітектора та інженера Марка Вітрувія Поліона, що жив в I столітті до нашої ери.

Третій розділ виставки розповідає про роль книжкової ілюстрації у розвитку європейського мистецтва. Експозиція буде відкрита до 30 січня, пише Lenta. ru.
10 октября 2010, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт