» Отдых » Новости туризма

Рига розповіла про фестивальні плани на 2011 рік

    всего 84291 отеля

Рига розповіла про фестивальні плани на 2011 рік

За кілька місяців до настання 2011 року вже складено програму фестивалів, які пройдуть наступного року в столиці Латвії. Міська адміністрація впевнена, що заходи зацікавлять самі різні категорії людей і залучать безліч туристів.

З трьох сотень проектів, заявлених на розгляд, представники туристичних і культурних відомств відібрали 32 найяскравіших. Таким чином, в середньому кожні два тижні в Ризі відбудеться те або інше свято, повідомляє Pribalt. info.

У їх числі: міжнародний фестиваль саксофонної музики Saxophonia і фестиваль музики в стилі кантрі ; міжнародний фестиваль льодових скульптур і Ніч музеїв - 2011 ; відкриття музею мистецтва Rigas Birza і щорічний фестиваль світла Staro Riga, а також знаменитий фестиваль блондинок Go Blonde.

Крім того, для знайомства з традиційною культурою туристам пропонуються національні та міжнародні святкові дні: великодні та різдвяні заходи, свята Ліго та літнього сонцестояння, новорічний феєрверк і Дні моря.
09 октября 2010, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт