» Отдых » Новости туризма

Танзанія ввела тимчасову заборону на польоти на повітряних кулях на території національного парку

    всего 84291 отеля

Танзанія ввела тимчасову заборону на польоти на повітряних кулях на території національного парку

танзанійських державне управління парків (TANAPA) заборонило на невизначений час польоти на повітряних кулях в національному парку Серенгеті після події нещасного випадку зі смертельним наслідком.

У середу в національному парку Танзанії Серенгеті впав приватний повітряна куля з 10 туристами, двоє з яких загинули, решта вісім чоловік борються за свої життя в лікарні.

Танзанійський національний парк Серенгеті і кенійський заповідник Маасай Маара пропонують на світанку здійснити польоти на повітряних кулях, щоб насолодитися видом дикої природи зверху.

«Ми призупинили польоти на повітряних кулях в національному парку Серенгеті до отримання подальших вказівок, в даний час за фактом нещасного випадку ведеться розслідування,» - сказав в Аруші секретар TANAPA пан Паскаль Шелутете (Pascal Shelutete).

Авіаційні експерти з високопрофесійних агентств розслідують інцидент, що стався в Серенгеті, однак посадові особи говорять про те, що провиною всьому міг стати сильний вітер.

«Фахівці з танзанійських управління цивільної авіації, TANAPA і« Serengeti Balloon Safaris »в даний час вивчають обставини події, щоб з'ясувати точну причину катастрофи,» - роз'яснив Шелутете.

«Serengeti Balloon Safaris» повідомила, що за 20 років роботи даного національного парку це перший смертельний випадок.

  «Ми зробимо всі необхідні заходи для запобігання подібного роду нещасних випадків в майбутньому. Подробиці події поки неясні, проте, ми знаємо, що під час приземлення кулі був сильний вітер, »- сказала у своїй заяві Марія Штраус, генеральний директор компанії.

Компанія відзначила, що на борту було два пілоти, що мають ліцензію, також малася нова повністю укомплектована аптечка.

Зазвичай повітряна куля піднімається в Серенгеті в 5 ранку поблизу Маасай Копьес. Повітряні кулі летять у вільному напрямку під дією вітру, що знаходяться на ньому пілоти контролюють висоту. Національний парк Серенгеті є світовою спадщиною, щорічно його відвідує 100,000 туристів, в основному зі США, Німеччини, Франції, Великобританії та Японії.

Безсумнівно, рівнинний парк є найвідомішим у світі заповідником, не знаючим собі рівних в плані природної краси і матеріалу для наукових досліджень. У ньому мешкає більше двох мільйонів гну, півмільйона газелей Томсона і чверть мільйона зебр.

Ім'я «Серенгеті» походить з маасайского мови і означає «безкрайні рівнини». Національний парк площею 12,950 кв. км займає ту ж територію, що і Північна Ірландія, його екосистема, яка складається із заповідників Нгоронгоро, Масва і Маасай (Кенія), порівнянна з площею Кувейту.
07 октября 2010, 13:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт