» Отдых » Новости туризма

Керівник Турбазара відповіла Гаріка Сукачова апеляцією

    всего 84291 отеля

Керівник Турбазара відповіла Гаріка Сукачова апеляцією

На п'ятницю, 8 жовтня, в Мосміськсуді призначено розгляд скарги на стягнення майже 1. 2 мільйона рублів на користь відомого музиканта Гаріка Сукачова з Марини Царькова, яка очолює відому туроператорську компанію «Турбазар».

Люблінський суд Москви в кінці серпня частково задовольнив позов музиканта, який намагався стягнути борг в 30 тисяч євро, а також більше 1 мільйона рублів відсотків по цьому боргу за два роки, повідомив РАПСІ адвокат Сукачова Денис Кремер. В результаті, за рішенням суду першої інстанції, Марина Царькова повинна була віддати Сукачова борг у розмірі більше 1. 16 мільйона рублів і відсотки за користування чужими грошовими коштами у розмірі 30 тисяч рублів.

Однак пані Царькова з цим рішенням не погодилася і оскаржила його в касаційній інстанції. «Наші юристи дійсно оскаржують неправомірне, на наш погляд, рішення Люблінського суду. Від будь-яких інших коментарів я поки утримаюся », - повідомила кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Марина Царькова.

Згідно з матеріалами цивільної справи, г-жа Царькова в грудні 2007 року уклала з Ігорем Сукачова (творчий псевдонім - Гарік Сукачов) договір, згідно з яким взяла у музиканта в борг 30 тисяч євро, які зобов'язалася віддати через рік. Однак грошові кошти повернуті не були, у зв'язку з чим Сукачов просив суд зобов'язати відповідачку не тільки повернути борг, але і стягнути з неї проценти за два роки і за прострочення.
07 октября 2010, 12:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт