» Отдых » Новости туризма

Марокко відзначає рекордно високий інтерес з боку російських туристів

    всего 84291 отеля

Марокко відзначає рекордно високий інтерес з боку російських туристів

За прогнозами Національного марокканського туристичного офісу в РФ, королівство в 2010 році відвідає близько 30-32 тисяч росіян, що приблизно на 50% перевищує показники минулого року. За перше півріччя в країні вже побувало на 47% більше російських туристів, ніж за аналогічний період роком раніше.

Туристична адміністрація країни пояснює такі темпи зростання збільшенням числа чартерів: якщо в минулому році з Москви в Агадир літали три рейси на місяць (щотижня або раз на 10 днів), то в цьому році з березня по жовтень виконується чотири рейси щотижня.

Збільшити потік російських туристів в Марокко також може регулярний рейс між Касабланкою і Москвою, відкриття якого очікується до кінця цього року, повідомляє Інтерфакс. Його збирається виконувати три рази в тиждень національний перевізник країни Royal Air Maroc.

Всього до кінця року Марокко очікує приїзду 9,4 мільйона іноземних гостей. До теперішнього часу туристичному сектору країни вже вдалося заробити понад 900 мільйонів євро, що на 16% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Громадянам Росії для відвідин Марокко на строк до 90 днів віза не потрібна. При перетині кордону необхідно пред'явити закордонний паспорт, квитки, підтвердження наявності достатніх фінансових коштів. Консульський збір не стягується.
07 октября 2010, 13:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт