» Отдых » Новости туризма

Туріндустрія Дубровника на підйомі: регіон продовжує стригти купони

    всего 84291 отеля

Туріндустрія Дубровника на підйомі: регіон продовжує стригти купони

Хорватська округ Дубровнік - Неретва пожинає « золоті » плоди туристичного сезону, успіх якого, як свідчить нещодавно оприлюднена статистика, забезпечили туристи з Великобританії, Франції, Німеччини та Росії.

Саме на долю цих чотирьох генераторів місцевого туристичного ринку довелося максимальне число ночівель. Не обійшлося, правда, і без допомоги туристів з Польщі, Словенії, Іспанії та Норвегії, чиї ночівлі на сей раз перевищили середні за останні роки показники. Тільки за вересень в Дубровнику побувало близько 135. 511 туристів, що на 7% перевищило минулорічний показник. З точки зору ночівель, це зростання склало 9% відносно 2009 року і досяг цифри 647. 602. Підводячи підсумок завершающемуся туристичному сезону, округ відвідали 942. 224 туриста (+6% ), що забезпечили 4. 68 млн. ночівель (+9% ). Узятий окремо готельний сектор зафіксував у себе понад 2. 5 млн. ночівель, або 10% - ний приріст у порівнянні з аналогічним періодом 2009 року.
07 октября 2010, 13:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт