» Отдых » Новости туризма

Дружина хотельери втекла, прихопивши гроші чоловіка

    всего 84291 отеля

Дружина хотельери втекла, прихопивши гроші чоловіка

Справжня драма розігралася минулого тижня в танзанійському місті Аруша, де, як з'ясувалося, пропала дружина власника декількох готелів. Все б нічого, але на прощання «благовірна» гарненько «зачистила» касу чоловіка в одному з готелів, зумівши винести чимало знехтуваного металу. Але і це, виявляється, теж ще не все. Дружина відколоти пару-трійку дамочок з персоналу, з якими, як їй здавалося, у чоловіка були більш, ніж ділові відносини.

Підмостками нового сімейного трилера став готель «Impala» в центрі Аруша. Саме звідси зникли гроші на загальну суму 100 млн. танзанійських шилінгів (67. 636 доларів США) в місцевій і іноземній валюті.

Цікаво, але поліція і хотельери принципово розійшлися в думках щодо всього, що відбувається. Якщо стражі правопорядку кинулися на пошуки «невловимою месниці», то її чоловік віддав перевагу зам'яти інцидент, повідомивши, що вони з дружиною просто не зрозуміли один одного.

Жертва подружніх розбіжностей пан МРЕМ володіє такими відомими готельними об'єктами Танзанії, як готелі «Impala», і «Ngurdoto Mountain Lodge» (на шляху з Аруші в міжнародний аеропорт). Йому ж належить «Naura Springs Hotel», і маса проектів у сфері нерухомості.

До цих пір невідомо, чи вдалося поліції піймати викрадачку і повернути гроші ображеному і приниженої дружину, яким та вдари і по самолюбству, і по гаманцю.
12 октября 2010, 14:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт