» Отдых » Новости туризма

В Архангельську відкриється інформаційний центр для туристів

    всего 84291 отеля

В Архангельську відкриється інформаційний центр для туристів

В історичній частині Архангельська відкриється перший в місті туристичний інформаційний центр. Тут гостям дадуть інформацію про визначні пам'ятки столиці Помор'я, її готелях, музеях, транспорті, репертуарі театрів, кіно і концертних залів - про все, що може бути цікаво і необхідно мандрівникові.

У 2009 році Архангельськ відвідали понад 88 тисяч туристів, що на 7 тисяч менше аналогічного показника за 2008 рік. Основну масу гостей склали громадяни Росії. Іноземців, в основному з Німеччини і Норвегії, сюди приїхало трохи більше 3,6 тисячі осіб.

Близько половини загального числа туристів відвідували місто з діловими і професійними цілями, приблизно 20% в якості мети поїздки називали відпочинок, повідомляє РІА "Новости".

Туристичний інфоцентр буде створений в Архангельську в рамках реалізації міської програми розвитку туризму на 2011-2013 роки. "Основна мета програми - зробити наше прекрасне місто не просто впізнаваною точкою на карті туриста, а центром тяжіння, побувавши в якому одного разу, знову і знову захочеться приїхати сюди", - говорять в міській адміністрації.
07 октября 2010, 12:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт