» Отдых » Новости туризма

Танзанія шукає нові підходи до розвитку турбізнесу

    всего 84291 отеля

Танзанія шукає нові підходи до розвитку турбізнесу

Туристичне управління Танзанії (Tanzania Tourist Board - TTB) домагається будівництва гостинець поряд з національними парками для того, щоб країна могла і надалі пропонувати туристам спілкування з дикою природою, за яким вони в неї їдуть. [Ab ]

«Туристи віддають перевагу приїжджати в Танзанію, тому що тут вони можуть познайомитися по істині з дикою природою, наприклад поспостерігати за зграєю левів,» - повідомив на минулих вихідних «Daily News» глава ТТВ Алоїс Нзукі, перебуваючи в готелі «Dar es Salaam».

Він зазначив, що спільні спроби по охороні навколишнього середовища допомогли Танзанії зберегти нейтралітет її національних парків. Г-н Нзукі також звернув увагу на той, факт, що мала кількість левів в інших країнах, де рідко можна побачити диких тварин, як раз вказує на те, що саме хочуть побачити туристи.

«Якщо в таких країнах трапиться побачити лева, то інформація про це поширюється зі швидкістю світла і тварина в мить оточують сотні транспортних засобів з туристами. Це говорить про те, що туристи приїжджають подивитися на левів, а не на машини, »- говорить глава ТТВ.

Г-н Нзукі висловився проти того, що він називає «розвиваються містами всередині національних парків», запропонувавши замість цього будувати готелі поруч з парками. Він сказав, що будівництво готелів усередині парків матиме негативний вплив на природу через зростання чисельності людей в цих місцях.

«Для обслуговування одного готельного номера в середньому потрібно 2 людини, ви можете собі уявити, скільки буде проживати людей в національному парку, якщо буде побудовано тільки 2000 номерів,» - сказав пан Нзукі, підкресливши, що карат, наприклад, може зайнятися пошуком підходящої території для будівництва готелів для розширення можливостей відвідин кратера Нгоронгоро.

Основна перевага при відведенні спеціальної площі під забудову полягає в тому, що так буде набагато простіше провести основні комунікації, наприклад, воду і електрику, забезпечити безпеку, а також банківські та комунікаційні послуги.

Зрослий потік відпочиваючих в північному туристичному районі, зокрема в національних парках Нгоронгоро, Маньяра, Кіліманджаро і Серенгеті, вже насилу розміщується в наявних готелях.

Однак, захисники природи виступають проти будівництва готелів на території парків. Г-н Нзукі сказав, що хоча в Танзанії є багато туристичних визначних пам'яток, північний район буде в найближчому майбутньому домінувати на ринку, завдяки своїй відносно розвинутій інфраструктурі. «На півдні стан інфраструктури досить проблемне. »

Однак, хоча Танзанія широко визнана в якості одного з провідних світових туристичних напрямків, завдяки визначним пам'яткам світового рівня, експерти говорять, що при панує туристичному підході місцева економіка отримує лише гроши від загальних доходів.

Експерти туріндустрії виступають на підтримку масової появи танзанійських туроператорів, щоб країна могла забирати собі значну частку загальних доходів, вироблених сектором. Створення сильної місцевої авіалінії, яка буде доставляти туристів в Танзанію і назад в свої країни, також принесе додаткові доходи.
09 сентября 2010, 10:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт