» Отдых » Новости туризма

Греція підтвердила звання країни найчистіших пляжів

    всего 84291 отеля

Греція підтвердила звання країни найчистіших пляжів

Туристична адміністрація Греції разом з ученими щорічно проводить моніторинг якості місцевих пляжів. За результатами минулого літнього сезону грецькі пляжі знов виявилися на висоті: всі вони визнані придатними для плавання, і ніде не знайшлося відхилень від екологічних норм.

Кращі показники - у курортних зон Іонічних островів, Фессалії і Криту: тут відзначено стовідсоткове відповідність критеріям, повідомляє "Греція від greek. ru". На Пелопоннесі придатність для купання оцінена в 100%, відповідність ідеальним стандартам - у 94%. Практично такий же результат у Македонії і Фракії, трохи вище (100%/96%) - на архіпелазі Кіклади.

Аналогічне дослідження традиційно проводить комісія Євросоюзу. На початку літа 2010 року перше місце в списку зайняла Греція, пляжі якої визнані самими екологічно чистими серед усіх країн Європи. З 1273 грецьких пляжів, обстежених експертами, тільки три не відповідали жорстким стандартам, діючим на території ЄС, і лише один не дотягнув до встановленого обов'язкового мінімуму.
06 октября 2010, 19:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт