» Отдых » Новости туризма

Гірська Шорія відкриває сезон зимового катання

    всего 84291 отеля

Гірська Шорія відкриває сезон зимового катання

У перші вихідні листопада відкриває сезон гірськолижний селище Шерегеш. У цьому році символом свята стане снігова людина. Адміністрація курорту обіцяє гостям цікаві заходи незалежно від наявності снігу. Це, зокрема, змагання у швидкості і спритності на гірських схилах. Протиборствувати будуть дві команди: туристи з одного боку, і актори в ролі йєті - з іншого.

Сезон відкривається 5 листопада о 10. 00 "Веселими стартами" з йєті. З ранку 6 листопада відбудеться конкурс "Лазіння по ялинці". Будь-який бажаючий може спробувати свої сили в добуванні зв'язки шишок з верхівки триметрового дерева. Обов'язкова умова - гірськолижна екіпіровка: на ногах учасника повинні бути надіті лижі чи сноуборд.

7 листопада пройде конкурс краси "Міс снігова баба", повідомляє АлтаПресс. До участі запрошуються представниці прекрасної половини людства не молодше 18 років, впевнено катаються на сноуборді. Щодня по закінченні кожного заходу гостям буде запропоновано частування і чашка гарячого чаю.

Нагадаємо, з минулого року Гірська Шорія активно позиціонує себе як місце зустрічі зі сніговою людиною. Тут встановлені пам'ятники йєті, випущені сувеніри, і, найголовніше, проводяться тематичні тури. І хоча в їх ході ще жоден турист не зустрівся лицем до лиця з загадковою істотою - турпотік в цей регіон Сибіру вже виріс на 10-15%.

Крім того, Гірська Шорія - популярне місце зимового відпочинку; тут є близько 20 трас різного рівня складності і 17 підйомників. На горі Зеленої (Карітшал), розташованої поряд з селищем Шерегеш, проводяться різні чемпіонати. Взимку з Новосибірська сюди ходить регулярний туристичний поїзд "Зимова казка". На схилах Гірської Шорії сніг лежить 7 місяців в році, і найчастіше стоїть помірно морозна погода без вітру.
06 октября 2010, 17:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт