» Отдых » Новости туризма

Великобританія та Іспанія бойкотують туристичну конференцію в Єрусалимі

    всего 84291 отеля

Великобританія та Іспанія бойкотують туристичну конференцію в Єрусалимі

Бойкотувати жовтневу конференцію в Єрусалимі з питань сталого розвитку та екологічно чистого туризму, яка зазвичай раз на два роки проводиться у французькій столиці, наполегливо закликає європейські держави Палестина.

Нинішній симпозіум Організації по економічному і культурному розвитку (OECD), який цього разу пройде в Єрусалимі, не дорахується делегатів з Великобританії та Іспанії, які відкликали своїх представників на знак протесту проти місця проведення форуму. Про це Міністр з туризму Ізраїлю Стас Місежніков повідомив вчора активістам партії «Наш дім - Ізраїль» («Yisrael Beiteinu»). За всю історію OECD це всього другий випадок, коли захід такого масштабу і змісту («зелений» туризм), перенесено з Парижа в інше місто, повідомляє ізраїльське видання «Haaretz».

«Керівництво OECD висунуло нам ультиматум, зажадавши або обмежити перебування делегатів західним Єрусалимом, або перенести засідання в Тель-Авів», - пояснив Місежніков. «Наше згоду з їх умовами означало б приїзд численних делегатів. Але, порадившись з МЗС, ми вирішили відхилити «тельавівскій» варіант.

Але навіть після того як Ізраїль підтвердив, що він «не пустить» делегатів в східну частину Єрусалиму і взагалі викорінить всяке згадка про нього під час заходу, палестинці вимагали від учасників OECD бойкотувати з'їзд », - продовжив Місежніков.

«Палестинці, з одного боку, заявляють себе надійним партнером у переговорному процесі, з іншого боку постійно завдають нам удари», - сказав Міністр. «Ми, в свою чергу, надаємо потужний тиск на делегатів, закликавши в помічники посольства, і в будь-якому випадку проведемо симпозіум, незважаючи на рішення окремих держав, у тому числі Англії та Іспанії, залишити вдома своїх представників».

«Я відверто засуджую країни, котрі піддалися на погрози», - додав член ізраїльського Кабінету. «У будь-якому випадку, засідання, в якому візьмуть участь 21 міністр, заступник міністра і глави організацій, пройде, згідно з планом, в Єрусалимі, в знак свідчення і визнання того факту, що ми живемо в країні зі столицею на ім'я Єрусалим». Як очікується, у заході візьмуть участь представники Австрії, Чехії, Данії, Франції, Німеччини, Південної Африки, Голландії, Польщі, Словаччини, Словенії, Швеції, Швейцарії, Естонії, Туреччини, а також делегати з ряду інших держав.
06 октября 2010, 16:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт