» Отдых » Новости туризма

Сезон навігації на Москві - річці закривається

    всего 84291 отеля

Сезон навігації на Москві - річці закривається

пасажирська навігація на Москві - річці планується завершити в найближчі вихідні. Про це повідомила прес-секретар " Столичної судноплавної компанії " Юлія Єфремова.

Як зазначає прес - секретар, точна дата закриття сезону навігації поки не визначена, але в ці вихідні, швидше за все, річкові трамвайчики здійснять останні рейси. Також вона додала, що рішення про завершення навігації приймається за фактичною погодою. До прикладу, в попередні роки пасажирські судна переставали курсувати по Москві - річці на початку або середині жовтня. На даний момент у розпорядженні москвичів і гостей міста - близько 20 трамвайчиків, що виконують рейси в центральній частині столиці, повідомляє РІА "Новости ".

Нагадаємо, що в зимовий час по столичній водної артерії курсують п'ять яхт - криголамів від готелю "Україна " до Новоспаського монастиря і назад. Довжина кожного судна - 50 метрів. На яхтах є три палуби і панорамний дах. Одночасно на борту можуть перебувати до 200 пасажирів. Зимовий маршрут був запущений в листопаді минулого року.
06 октября 2010, 17:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт