» Отдых » Новости туризма

Промінь смерті лякає гостей готелю в Лас-Вегасі

    всего 84291 отеля

Промінь смерті лякає гостей готелю в Лас-Вегасі

Ще зовсім недавно клопи в постелях американських готелів були найбільшою проблемою постояльців. Але тепер у всіх, хто зупиняється в нещодавно відкритому готелі Vdara в Лас-Вегасі, є проблема серйозніша: "промінь смерті".

Від "променя смерті" не ніхто не помер. У всякому разі, поки. Однак потужні промені сонця Невади, відбиті від скляних стін готелю, вже завдали декілька серйозних опіків людям і вщент спалили залишені біля басейну пластикові пакети. Сам термін "промінь смерті" придумали працівники готелю, щоб охарактеризувати його руйнівну силу.

Увігнута конструкція будівлі готелю створює свого роду ефект лінзи. Отримавши інформацію про травми, дизайнери наклеїли спеціальну плівку на всі вікна. Але вийшло не так добре, як хотілося б, повідомляє Associated Press. На даному етапі, поки конструктори розбираються з проблемою, зона басейну укрита від сонця великими парасолями.

Разом з тим, Vdara не єдиний готель в Лас-Вегасі, здатний акумулювати та відображати сонячні промені. Цим страждають також AdventureDome і Mandalay Bay. У Лос-Анджелесі концертний зал Walt Disney настільки потужно відбиває сонячні промені, що вони нагрівають сусідні будинки, змушуючи їх жителів включати кондиціонери на повну потужність.
06 октября 2010, 15:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт