» Отдых » Новости туризма

Столиця Чилі - найбезпечніше місто Латинської Америки

    всего 84291 отеля

Столиця Чилі - найбезпечніше місто Латинської Америки

Авторитетний латиноамериканський журнал America Economia склав рейтинг міст регіону, оцінивши їх за кількома параметрами. Перші місця зайняли Сантьяго, Сан-Паулу і Мехіко.

Зокрема, столиця Чилі визнана містом з найбільш високим рівнем стабільності і безпеки. У бразильському Сан-Паулу найбільше культурних об'єктів, центрів моди і розваг світового рівня. А Мехіко потрапив у трійку лідерів як найбагатше місто Латинської Америки, слідуючи за Токіо, Нью-Йорком, Чикаго, Лос-Анджелесом, Лондоном і Парижем.

У десятку лідерів увійшли також Ріо-де-Жанейро, Буенос-Айрес, Панама, Богота, Сан-Хосе, Ліма і Монтевідео, повідомляє РІА "Новости".

Міста оцінювалися за наступними параметрами: політична стабільність, безпека, динаміка економічного та соціального розвитку, залучення інвестицій, якість життя, кількість міжнародних авіаліній, якість роботи готелів та ресторанів, гостинність городян.

Щомісячний іспано-і португаломовних журнал America Economia видається з 1986 року. За цей час він став провідним інформаційним та аналітичним органом економічному житті Латинської Америки. З 1993 року журнал проводить дослідження і публікує рейтинги по самим актуальним економічних питань в країнах регіону.
06 октября 2010, 16:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт