» Отдых » Новости туризма

Хайнань і Гонконг об'єдналися, щоб заманити російських туристів

    всего 84291 отеля

Хайнань і Гонконг об'єдналися, щоб заманити російських туристів

Починаючи з липня 2009 року, коли російські туристи отримали можливість в'їжджати в Гонконг без візи, спостерігається стійке зростання російського турпотоку на цей китайський острів. Щоб підтримати цю тенденцію, туристичні власті Гонконгу і Хайнаня вирішили провести на російському туристичному ринку спільну акцію.

«За вісім місяців поточного року російський турпотік зріс на 121%. А недавнє збільшення обсягу пасажирських авіаперевезень між Гонконгом і Росією більш ніж на 3200 місць в тиждень, робить поїздку в Гонконг ще зручніше для росіян », - повідомила кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »пані Дейзі Лам, заступник виконавчого директора Управління з туризму Гонконгу. За прогнозами до кінця року Гонконг прийме близько 35 тис. російських туристів.

Стійко росте кількість російських туристів, що вибирають для свого відпочинку та інший китайський острів - Хайнань. «За останніми даними Хайнань з початку року вже відвідало близько 7 млн. туристів з різних країн, включаючи сам Китай. На кінець серпня російський турпотік перевищив 90 тис. чоловік, хоча за весь 2009 рік він становив лише 80 тис », - повідомив пан Ду Лі Інь, начальник Комітету з розвитку туризму Санья. Виходячи з цих цифр китайці розраховують до кінця поточного року прийняти на Хайнані 150 тис. російських туристів. За даними чиновника, це буде означати, що російські туристи опиняться на першому місці серед іноземців, що відпочивають на цьому тропічному острові. Як повідомив пан Ду Лі Інь, цього року Хайнань на рекламу в світовому масштабі виділив 50 млн. юанів, що складає близько 350 тис. доларів, з яких на російський ринок пройшлося 3 млн. юанів або 21 тис. доларів.

Цікаво, що туристичні адміністрації цих двох островів вирішили об'єднати свої зусилля по залученню російських туристів. «Управління по туризму Гонконгу (НКТВ) спільно з Комітетом з розвитку туризму провінції Хайнань і Комітетом з розвитку міста Санья розробили проект нового туристичного продукту« Велике місто і пляж », який включає в себе відпочинок в Гонконзі і на Хайнані», - повідомила Дейзі Лам. Даний проект, підкреслила співрозмовник, відповідає сучасним тенденціям в туризмі: комбінації декількох популярних напрямків у рамках одного туру, а також зростаючому попиту з боку російських туристів на відпочинок в «теплих країнах».
01 октября 2010, 00:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт