» Отдых » Новости туризма

У програми лояльності "Сибіру" з'явилася кобрендингова банківська карта

    всего 84291 отеля

У програми лояльності "Сибіру" з'явилася кобрендингова банківська карта

Програма для часто літаючих пасажирів авіакомпанії "Сибір" (S7 Airlines) має тепер свою кобрендингову банківську карту. Її випускає "Альфа-Банк" у декількох варіаціях. Учасники програми "S7 Пріоритет" зможуть, оплачуючи покупки цією картою, отримати додаткові милі, а в ряді випадків - і продовжити термін дії накопичених миль.

Рівнів карт передбачено три - Visa Classic, Visa Gold і Visa Platinum. З класичних пластикових карток нараховується 1 одна миля "S7 Пріоритет" за кожні витрачені при покупках 30 рублів, по золотих - 1,25 милі, по платиновим - 1,5 милі. При цьому будь-яка з карт може бути як кредитною, так і дебетовою, а також бути прив'язана до різних наборам банківських послуг. При відкритті дебетної Visa Classic клієнту нараховується додатково 1000 привітальних миль, дебетної Visa Gold і Visa Platinum або кредитної Visa Classic - 2500 миль, а кредитні Visa Gold і Visa Platinum дадуть надбавку в 5000 миль.

Відкривати карту має сенс в основному тим пасажирам, хто має намір досить активно нею користуватися: комісії за послуги "Альфа-Банку" низькими назвати не можна, а його філіальна мережа не з найширших. Приводом оформити картку може бути можливість врятувати милі "S7 Пріоритет" від згоряння: їх дія буде продовжуватися у разі, якщо за рік за допомогою покупок по карті було набрано не менше 5000 миль. Це приблизно відповідає $ 5000 для карток Visa Classic і дещо менше для елітних карт.
30 сентября 2010, 23:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт