» Отдых » Новости туризма

Чартери на Йорданію скасували до лютого майбутнього року

    всего 84291 отеля

Чартери на Йорданію скасували до лютого майбутнього року

Чартерна програма в йорданський місто Акабу, яку туроператор «Південний Хрест» щорічно виконує з осені 2007 року, вперше буде скасована. При цьому старт другої чартерної ланцюжка в Йорданію - в місто Амман, буде також перенесено з осені цього року на кінець лютого наступного. У «Південному Хресті» пояснюють настільки великі зміни в перевезенні на йорданському напрямку оптимізацією своїх програм з точки зору їх завантаження.

«Дійсно, до кінця цього року ми не плануємо літати в Йорданію на власних чартерах, обмежуючись лише продажем турів з перельотом регулярними рейсами« Royal Jordan ». Однак з лютого майбутнього року ми поставимо свій чартер, але тільки в Амман », - розповів кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Максим Пашков, PR-директор компанії« Південний Хрест ». При цьому компанія планує розширити географію своїх вильотів в Амман з Росії - польоти почнуться не тільки з Москви, але і з Петербурга. Так, за даними співрозмовника, з Москви старт програми, яка буде виконуватися щотижня по суботах на Boeing-737 а/к «Трансаеро», запланований на 26 лютого, а з Пітера програма розпочнеться 27 лютого і буде виконуватися по неділях, також на Boeing- 737.

При цьому польоти на Акабу вирішено взагалі не відновлювати. «Виходячи з попиту, зваживши всі за і проти, ми прийшли до висновку, що Амман більш кращий як чартерну напрямок, ніж Акаба. Більш того, проаналізувавши попередні сезони, ми прийшли до висновку, що з комерційної точки зору по Йорданії починати польоти чартерних ланцюжків найкраще з лютого, коли на напрямку спостерігається найбільш високий попит і стоїть найбільш комфортна погода », - пояснив Максим Пашков.
30 сентября 2010, 19:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт