» Отдых » Новости туризма

Туристів прокотили на чартері в положенні стоячи

    всего 84291 отеля

Туристів прокотили на чартері в положенні стоячи

В кінці минулого тижня під час перевезення російських туристів з Анталії в Єкатеринбург на літаку авіакомпанії «Татарстан» стався інцидент, що загрожує перерости у великий скандал. Як виявилося, місць в літаку вистачило не всім туристам, і шістьом з них довелося летіти 5:00 без сидячого місця - стоячи, як в автобусі.

Туристам довелося стояти в проході протягом усього польоту. Лише під час зльоту, посадки і турбулентності стюардеси просили їх сісти на підлогу в проходах. При цьому у них, природно, не було ременів безпеки, а також доступу до кисневих масок і рятувальним жилетам в разі надзвичайної ситуації. Цікаво, що інформація про цей скандал у четвер просочилася навіть у західну печатку.

Відзначимо, що за деякими даними, найбільш обурені туристи планують вимагати з авіакомпанії компенсацію в розмірі $ 4700 кожен. У теж час їм пропонують компенсацію в розмірі вартості авіаквитка в один кінець, або близько $ 200.

У туроператорі, які замовлять цей чартер, визнають наявність проблеми, пояснюючи її помилкою авіакомпанії. «Дійсно, такий випадок мав місце. Він сталася через те, що запланований борт для перевезення туристів авіакомпанії «Татарстан», розрахований на 147 посадочних місць, з технічних причин не зміг вилетіти, а присланий замість резервний борт був інший компоновки, і міг вмістити лише 142 пасажири », - пояснила кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» Євгена Федорова, PR-менеджер компанії «Анекс тур». У зв'язку з цим було запропоновано п'ятьом дітям, на яких були куплені окремі квитки, летіти на колінах у батьків.

У той же час, за версією туристів, які вже з'явилися в інтернеті, перед посадкою на лайнер серед пасажирів з'явилося ще шестеро нових туристів, які мають квитки бізнес-класу, яких екіпаж всупереч правилам пустив на борт. У підсумку 6-ти крісел в Боїнгу не вистачило, і частина туристів полетіло в проході, перетворюючи літак на подобу переповненого міського автобуса з вартими пасажирами.
30 сентября 2010, 19:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт