» Отдых » Новости туризма

Анталья має намір прийняти 10 мільйонів туристів

    всего 84291 отеля

Анталья має намір прийняти 10 мільйонів туристів

З січня по вересень турецький регіон Анталья відвідали більше 8 мільйонів туристів, що на 11% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Найбільше число гостей побували на курортах регіону в останні місяці: тільки протягом липня Анталья прийняла 3,7 мільйона мандрівників.

Влада регіону розраховують, що до кінця поточного року число гостей, що відвідали Анталію, досягне 10 мільйонів. В цілому, з січня по серпень 2010 року Туреччина прийняла 19,6 мільйона туристів, що майже на 1 мільйон більше в порівнянні з торішніми показниками. Число російських мандрівників за вказаний період зросла на 18% в порівнянні з 2009 роком і на 7,6% - в порівнянні з 2008 роком, пише Турпром.

Більшість російських туристів вибирають пляжний відпочинок в Туреччині, в основному на курортах Анталії. З цього року турецький уряд акцентує увагу на екскурсійних програмах, гірськолижному відпочинку, оздоровчих поїздках на термальні джерела і гольф-туризм. Важливою областю є і релігійний туризм - зараз мандрівникам пропонуються маршрути "по слідах" святого Павла, Діви Марії та святого Миколая.
30 сентября 2010, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт