» Отдых » Новости туризма

Куба залишається в числі найбільш привабливих туристичних напрямків

    всего 84291 отеля

Куба залишається в числі найбільш привабливих туристичних напрямків

З початку року на Кубі побували вже близько 1,8 мільйона туристів, що на 1,8% більше, ніж за цей же період роком раніше. Особливо успішним виявився серпень, коли кількість гостей острова збільшилося на 5,4%, до 173 тисяч чоловік.

Найчастіше поїздки на Кубу вибирають громадяни Канади, Великобританії, Іспанії, Італії та Франції, повідомляє РІА "Новости " з посиланням на Національний статистичний офіс Куби.

Однак з Росії зростання турпотоку - традиційно рекордний. З січня по травень він склав 23,5% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. А за перші шість місяців 2010 року на Кубу приїхали 13,8 тисячі росіян, що на 30% перевищує попередні результати. Крім Росії, турпотік на Кубу особливо помітно зростає з таких країн, як Аргентина, Мексика і Бразилія.

Крім можливості безвізового в'їзду, Куба вигідно відрізняється від інших країн регіону зручним авіасполученням з Росією. " Аерофлот " п'ять днів на тиждень здійснює рейси до Гавани ; також щодня з Москви можна полетіти рейсами авіакомпанії Iberia.
28 сентября 2010, 09:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт