» Отдых » Новости туризма

Аерофлот дасть знижку купують авіаквиток по елітної карті Visa

    всего 84291 отеля

Аерофлот дасть знижку купують авіаквиток по елітної карті Visa

Авіакомпанія "Аерофлот" ввела на півроку знижку для клієнтів, що оплачують квиток на її сайті однієї з елітних карток платіжної системи Visa. Знижка складає 7% і поширюється на учасників програми для часто літаючих пасажирів "Аерофлот Бонус", які оплачують переліт картами Visa Gold, Visa Platinum або Visa Infinite. З опублікованих на сайті компанії правил акції не цілком ясно, чи поширюється знижка тільки на тариф або на всю вартість квитка. У першому випадку знижка буде менше 7%.

Акція діє до 1 квітня. За цей час кожен учасник програми може купити не більше 8 квитків по одній і тій же банківській карті. Перед покупкою слід отримати в особистому кабінеті сайту номер купона на знижку. У процесі оплати потрібно буде вказати свій номер учасника програми "Аерофлот Бонус", номер купона, а в полі "код станції" - код цієї акції VIS01. По всій видимості, банківська картка не зобов'язана бути емітована в рамках кобрендингових програм з "Аерофлотом" - годиться будь елітна Visa.

Не цілком ясно, чи діє знижка тільки на квиток учасника або також і на летять разом з ним інших пасажирів. Акція може бути припинена достроково (у разі "закінчення преміального фонду"). При цьому "Аерофлот" зобов'язаний опублікувати відповідне повідомлення.
27 сентября 2010, 23:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт