» Отдых » Новости туризма

Закриття аеропорту Барселони змінить плани російських туристів і туроператорів

    всего 84291 отеля

Закриття аеропорту Барселони змінить плани російських туристів і туроператорів

Загальнонаціональний страйк в Іспанії, через яку в середу буде закритий барселонський аеропорт Ель-Прат (El Prat), торкнеться і російський туристичний ринок, вважають експерти: авіакомпаніям і туроператорам доведеться коригувати свої польотні програми в цю країну.

У зв'язку широкомасштабної страйком в Іспанії, в якій візьмуть участь практично всі профспілки країни, російським авіакомпаніям, які виконують рейси до Барселони, довелося піти на перегляд своїх польотних програм. «У зв'язку з оголошеною страйком для туристів, які перебувають зараз в Іспанії, ми продовжили проживання в готелях безкоштовно. А виліт рейсу авіакомпанії «ВІМ-авіа» вже перенесений на пізній вечір, він відбудеться в 23:00 з Москви », - повідомила кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Нелі Огурцова, гендиректор туркомпанії« Час Тур ».

Однак не всі перевізники ще ухвалили рішення про перенесення рейсів, так як надія на благополучне вирішення конфлікту між профспілками і роботодавцями ще є. До того ж усім пам'ятний недавній приклад, коли запланована на середину серпня страйк диспетчерів була скасована самим профспілкою, виступаючим її організатором. «На даний момент з нашого боку не приймаються які-небудь поспішні рішення, так як є ймовірність того, що із страйкуючими буде досягнута домовленість, і аеропорт працюватиме у штатному режимі», - повідомили в прес-службі авіакомпанії «Трансаеро».

Ще більш спокійно дивляться на майбутню акцію протесту в туркомпанії «Російський Експрес». «На середу з Москви до Барселони заплановано 4 рейси: авіакомпаній« Трансаеро »,« Іберія »,« Аерофлот »і« ВІМ-Авіа ». При цьому, так як страйк є для нас форс-мажорною обставиною, то дану проблему вирішують вже не туроператори, а самі авіакомпанії. Їм доведеться або змінити місто прильоту, або здійснити рейс на наступний день », - пояснила Міла Захарова, керівник відділу роботи з російськими авіалініями туркомпанії« Російський Експрес ».

Нагадаємо, що основною причиною страйку послужило озвучене ще в середині травня прем'єр-міністром Іспанії Хосе Луїсом Сапатеро намір скоротити державний дефіцит. Поставлені цілі головним чином будуть досягатися за рахунок скорочення зарплат бюджетникам на 5% і їх «заморозки» в 2011 році, скасування з 1 січня 2011 роки фінансової допомоги породіллям у розмірі 2. 5 тис. євро, а також припиненням ревальвації пенсій. Саме цей набір антикризових заходів, які, на думку уряду Іспанії зможе допомогти країні пережити непрості часи, і змусили профспілки оголосити страйк.
27 сентября 2010, 21:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт