» Отдых » Новости туризма

Нові готелі Reikartz відкриваються на Україні

    всего 84291 отеля

Нові готелі Reikartz відкриваються на Україні

В кінці 2010 року на Україні відбудеться відкриття одразу трьох нових готелів Reikartz. Таким чином перша українська готельна мережа налічуватиме вже дев'ять об'єктів розміщення у найбільш популярних серед туристів містах.

Готель Reikartz в Дніпропетровську розрахований на 80 номерів і орієнтований на ділових туристів, яким запропонує два сучасних конференц-залу. Зручне розташування готелю в центрі міста дозволить постояльцям швидко добиратися до будь-якої точки Дніпропетровська.

Готель Reikartz на 68 номерів в Почаєві стане єдиним сучасним готелем у цьому місті. Вона знаходиться поруч з центральним входом в знамениту Свято-Успенську Почаївську лавру і буде зручна як для паломників, так і для туристичних груп.

Ще один готель Reikartz відкриється у Львові і стане другою готелем мережі в цьому місті. Якщо чинний з 1 грудня 2009 "Reikartz Дворжец" знаходиться в 10 хвилинах ходьби від залізничного вокзалу, то новий "Reikartz Центр" буде розташований в самому центрі, біля площі Ринок. У першій черзі готелю, відкриття якої відбудеться в цьому році, налічується 23 номера. Надалі число кімнат збільшиться до 70.

До 2015 року Reikartz Hotels & Resorts має намір відкрити готелі в кожному обласному центрі України. Зокрема, на 2011 рік заплановано запуск готелі в Одесі, а крім того, компанія підписала договір на управління готелем "Атлантика" в Севастополі.

У готелях Reikartz Hotels & Resorts діють єдині стандарти якості обслуговування, є безкоштовний доступ в інтернет, конференц-зали та переговорні кімнати. Курортні готелі мережі в Закарпатті пропонують повний спектр програм: від активного відпочинку та екскурсійного обслуговування до спеціальних оздоровчих послуг, говориться в прес-релізі компанії.
27 сентября 2010, 20:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт