» Отдых » Новости туризма

На Кубі відкриваються нові інтернет -кафе

    всего 84291 отеля

На Кубі відкриваються нові інтернет -кафе

Куба - одна з країн, де існують обмеження на користування інтернетом. Разом з тим, ситуація поступово змінюється: нещодавно кубинський уряд оголосило про розширення доступу в інтернет в громадських місцях.

Зокрема, як повідомляє BBC News, в найближчі дні по всій країні будуть відкриті 118 інтернет -кафе. За годину користування мережею відвідувачі будуть платити 4,5 долара.

Влада Куби також заявили, що продовжать уважно стежити за інтернет- трафіком. Зараз Куба знаходиться на одному з останніх місць у світі за рівнем доступу населення до інтернету. Незважаючи на відкриття кафе - орієнтовані вони на іноземців ; в першу чергу через вартість послуги. Середня зарплата на Кубі дорівнює 20 доларам на місяць, тому більшість кубинців можуть користуватися інтернетом тільки на роботі або в навчальних закладах. Обмеження на домашній доступ до всесвітньої мережі на Кубі і раніше зберігаються.
01 июня 2013, 09:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт