» Отдых » Новости туризма

До кінця року Куба прийме близько 3 мільйонів туристів

    всего 84291 отеля

До кінця року Куба прийме близько 3 мільйонів туристів

За підрахунками кубинського міністерства туризму, за перші шість місяців нинішнього року Куба прийняла понад 1,6 мільйона гостей, що на 5,8% перевищує підсумки аналогічного періоду 2011 року. Найбільш значне зростання турпотоку дали Росія, а також Аргентина.

Такі дані навів перший заступник міністра туризму Куби Алексіс Трухільо. Він не назвав точні цифри по російському ринку за перше півріччя. Раніше повідомлялося, що в період з січня по травень на Кубі побувало більше 41,4 тисячі росіян (+22,4%). З урахуванням червня ці показники, безумовно, виросли.

Разом з тим найбільш численною категорією гостей острова залишаються громадяни Канади з загальним збільшенням турпотоку на рівні 6%. Зростання внутрішнього туризму за перше півріччя склав 30%; доходи туристичного сектора Куби зросли на 7%. Мільйонного з початку 2012 року туриста Куба прийняла в перших числах квітня, а до кінця грудня країна планує обслужити рекордну кількість гостей - 2,9 мільйона чоловік. Число російських туристів, імовірно, досягне 100 тисяч осіб (роком раніше їх було 70 тисяч).

Зусилля туристичного сектора цього року будуть спрямовані на подальший розвиток таких курортних областей, як Кайо-Коко, Кайо-Гільєрмо і Тринідад. (За матеріалами Cubasi. cu)
25 июля 2012, 13:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт