» Отдых » Новости туризма

Саламанка пропонує карту туриста на 24 години

    всего 84291 отеля

Саламанка пропонує карту туриста на 24 години

Туристичні карти є дуже корисним винаходом і полегшують життя мандрівникам, оскільки дозволяють заощадити в транспорті і при знайомстві з визначними пам'ятками міста. Іспанська Саламанка пропонує своїм гостям таку карту на 24 години.

Власники карти отримують можливість протягом доби безкоштовно відвідати основні музеї, пам'ятники та архітектурні споруди, визнані надбанням міста і дають найбільш повне уявлення про культуру Саламанки, пише Diariodelviajero. com.

Salamanca Card також дає право на знижки в готелях і торгових центрах столиці автономного співтовариства Кастілья - і - Леон і на аудіопутеводітель у форматі MP3, який допоможе познайомитися з історією міста.

Вартість Salamanca Card на 24 години становить 16 євро. На вибір туристів пропонується і карта терміном дії 48 годин вартістю 22 євро. Придбати карти можна через інтернет на сайті Salamanca Card або в Муніципальному туристичному офісі ( Oficina Municipal de Turismo ) за адресою: plaza Mayor, 32.
23 сентября 2010, 13:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт