» Отдых » Новости туризма

Всесвітній День туризму відзначать в Торжку презентацією

    всего 84291 отеля

Всесвітній День туризму відзначать в Торжку презентацією

Всесвітній День туризму комітет з туризму, курортів і міжнародних зв'язків Тверській області вирішив відзначити організацією презентації Програми розвитку туризму в Тверській області, яка проводиться за дорученням Губернатора Тверській області Д. В. Зеленіна спільно з адміністрацією міста Торжка.

Місце проведення - Всеросійський історико-етнографічного музею (територія Борисоглібського монастиря), повідомили кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» в адміністрації Торжка. Дана презентація проходить в рамках Декади туризму, з 18 по 27 вересня, ініціатором проведення якої в одному з найдавніших російських міст - Торжку, стала Координаційна Рада з культури і туризму при адміністрації міста.

Нагадаємо, що у вересні минулого року в Торжку пройшов День спорту і туризму. А ось в 2010 році формат заходу вирішено значно розширити, адже, по суті, Торжок це знаковий туристичний центр і не тільки Тверській області. Неповторна архітектура, своєрідний ландшафт і вигідне географічне положення - все це становить туристський потенціал Торжка. Саме тут знаходиться найстаріша обитель Росії - Борисоглібський монастир.

У програмі декади намічені численні заходи: круглий стіл щодо перспектив розвитку паломницького та інших видів туризму, зустрічі керівників адміністрації міста з представниками підприємств туристської інфраструктури, музичний фестиваль «Вересневі вечора», організаторами і засновниками якого є Міністерство культури РФ, симфонічна академічна капела під керуванням Валерія Полянського та багато іншого.

Комітет з туризму Тверській області розглядає Торжок, як одне з основних місць туристського тяжіння на території області. Поряд з Твер'ю і стариць, Торжок входить в туристську зону «Велике Троеградье».

В кінці 2008 року за ініціативою комітету з туризму Тверській області спільно з видавництвом «Тріада» був підготовлений путівник по цій зоні, який детально розповідає про трьох найстаріших містах Тверській області. У 2009 році вийшло друге, перероблене, видання цього зонального путівника.

Залишається додати, що презентація, урочисте відкриття якої намічене на 14. 00, стане яскравим завершенням Декади туризму в Торжку.
23 сентября 2010, 13:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт