» Отдых » Новости туризма

Movenpick відкриває новий готель у Дубаї

    всего 84291 отеля

Movenpick відкриває новий готель у Дубаї

У жовтні 2010 відкриється новий готель Ibn Battuta Gate, що знаходиться під управлінням Movenpick Hotels & Resorts. Цей п'ятизірковий готель побудований в марокканському архітектурному стилі і має мальовничі ворота заввишки 60 метрів. Готель названий в честь знаменитого арабського мандрівника Середніх віків Ібн Батути, розповіли кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» в Московському представництві ДТКМ.

Готель пропонує 396 номерів, які мебльовані у відповідність з марокканським стилем готелю, і 156 апартаментів з обслуговуванням, витриманих в архітектурних традиціях африканських, азіатських, близькосхідних і південно-європейських країн, які відвідував знаменитий арабський мандрівник 14 століття Ібн Баттута. Три поверхи виділені для подорожуючих бізнесменів і мають окрему стійку реєстрації і затишні вітальні.

Віддаючи данину життя знаменитого мандрівника, готель фокусується на кухні тих країн, через які колись проходили маршрути його подорожей. Середземноморський ресторан працює цілий день і має відкриту кухню, а індійський ресторан пропонує екзотичні страви Південної Індії. Є також італійський і китайський ресторани, а кондитерська запропонує вам свіжий хліб і солодку випічку.

Для проведення конференцій і банкетів надаються 16 залів засідань, а більш великі заходи можна провести в одному з трьох банкетних залів, розмірами від 78 до 280 кв. м, місткістю до 250 гостей на прийомі або фуршеті.

З нагоди відкриття в період з 1 жовтня по 15 грудня 2010р. готель пропонує спеціальну промо-акцію: «проживаєш 3 ночі, платиш за 2». Крім того, до жовтня 2011р. всі гості зможуть безкоштовно відвідувати приватний пляж Oceana Beach Club, який розташований на острові «Пальм-Джумейра».
20 сентября 2010, 15:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт