» Отдых » Новости туризма

У Лхасі відкривається готель мережі Starwood

    всего 84291 отеля

У Лхасі відкривається готель мережі Starwood

Готельна компанія Starwood відкриває 15 листопада новий готель St. Regis Lhasa Resort в Тибеті, який стане першим курортним об'єктом St. Regis у Китаї. Готель розташований на вулиці Цзянсу (Jiangsu Road) в знаменитому старому кварталі Баркхор (Barkhor), в декількох хвилинах ходьби від священного палацу Потала (Potala Palace) і в 75 кілометрах від аеропорту Lhasa Gonggar.

До послуг гостей - 150 номерів і вілл, а також 12 сьютов, в дизайні яких використані традиційні тибетські мотиви. В кожному номері є плазмовий телевізор, високошвидкісний доступ в інтернет і простора ванна кімната, оброблена мармуром, пише AsiaTravelTips.

Ресторан Social запропонує постояльцям страви інтернаціональної кухні, тибетський ресторан Si Zi Kang - автентичні тибетські і непальські страви, а ресторан китайської кухні Yan Ting сервірує кантонской і Сичуаньські страви в шести окремих залах. В унікальній чайній кімнаті Tea Room можна спробувати місцеві і імпортні сорти чаю, а також покуштувати вантажні сорти цього напою віком від 10 до 25 років. У винному барі Decanter by Haut-Brisson в наявності є понад 140 сортів вин і лікерів і різні види сигар.

Spa-салон Iridium запропонує як класичні програми по догляду за обличчям і тілом, так і традиційні тибетські процедури з травами, а також заняття йогою і пілатесом в саду медитацій.

St. Regis Lhasa Resort є екологічним курортом і використовує сонячну енергію, грунтові води і транспорт з гібридним приводом, що завдає мінімальної шкоди навколишньому середовищу.

Вартість номерів починається від 2185 юанів (248 євро).
18 сентября 2010, 14:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт