» Отдых » Новости туризма

У Пермі з'явилися незвичайні і практичні пам'ятники

    всего 84291 отеля

У Пермі з'явилися незвичайні і практичні пам'ятники

У Пермі встановлені " Люди - урни " ( Trash - man ): тривимірні версії всесвітньо відомої піктограми " Не треба смітити! ". Вони будуть закликати людей боротися за чистоту міста.

Ініціатором проекту став музей сучасного мистецтва PERMM за підтримки міністерства культури і молодіжної політики Пермського краю і міської адміністрації. Двометрові фігурки людини, що викидає сміття, можна побачити біля входу в пермський театр " Сцена-молот ", біля вокзалу станції Перм -1 і біля будівлі Законодавчих зборів.

Металеві " борці за чистоту " пофарбовані в різні кольори, повідомляє PRM. RU. Пам'ятники будуть використовуватися за прямим призначенням - як сміттєві контейнери. У цьому - унікальність пермського проекту: раніше ці скульптури виставлялися виключно в музеях як твори мистецтва.

Міська адміністрація обіцяє, що Trash - man'ов будуть регулярно приводити в порядок: чистити й прибирати кинутий в них сміття.
18 сентября 2010, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт