» Отдых » Новости туризма

Нью-Йорк залишився без світла в результаті сильної бурі

    всего 84291 отеля

Нью-Йорк залишився без світла в результаті сильної бурі

У результаті бурі, що раптово обрушилася на Нью-Йорк, в деяких районах міста зруйновані дахи, вивернуті з корінням дерева, тисячі сімей залишилися без електрики, повідомляє Бі-бі-сі.

За даними поліції, в результаті обрушилася на місто бурі загинула жінка. Так, на припаркований автомобіль, в якому знаходилися вона і її чоловік, звалилося дерево. Крім цього, кілька десятків людей отримали незначні травми. Повідомляється, що буря залишила без електрики більше 30 тисяч будинків в районах Стейтен-Айленд, Квінс і Бронкс, на які припав основний удар стихії.

За даними метеорологів, швидкість вітру під час піку бурі досягала 45 м в секунду. Зараз фахівці метеорологічної служби США намагаються визначити, чи можна класифікувати минулу по місту бурю як торнадо.

Нагадаємо, 8 вересня, сформований в Атлантиці тропічний шторм Ерміна досяг американського штату Техас і завдав перші збитки.

Ерміна - восьмий за рахунком, сформований в Атлантиці тропічний шторм в цьому сезоні, який триває з 1 червня до 30 листопада.

Варто відзначити, це не перше стихійне лихо за останній час, яке сформувалося в Атлантичному океані. В кінці серпня ураган Даніель досяг третьої категорії небезпеки і наблизився до східного узбережжя США. А ураган Ерл досяг четвертого ступеня небезпеки.
18 сентября 2010, 11:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт