» Отдых » Новости туризма

Який «ВІДПОЧИНОК» нас чекає в цьому році?

    всего 84291 отеля

Який «ВІДПОЧИНОК» нас чекає в цьому році?

До події, якого з нетерпінням чекають усі професіонали туристичного ринку, залишилося зовсім небагато часу. Свої двері головна туристська виставка країни ВІДПОЧИНОК Leisure-2010 розкриє 21 вересня. Протягом чотирьох днів провідні туроператори, адміністрації російських регіонів і національні офіси з туризму багатьох країн будуть представляти різноманітні туристичні послуги та знайомити відвідувачів з новими напрямками і курортами.

«У 2010 році понад 1000 компаній із 110 країн світу візьмуть участь у виставці і проведуть для гостей і партнерів презентації, семінари та виїзні сесії», - повідомила кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» Віолетта Туличів, директор виставці.

Важливою складовою програми є конференції та форуми, що проводяться в рамках виставки: воркшоп Вишеградської четвірки (Словаччина, Угорщина, Польща, Чехія), Воркшоп Embratur - Міністерства туризму Бразилії, прес-конференція Міністерства туризму Індонезії, міжнародна конференція «Розвиток релігійного туризму в Росії», практична конференція Мережі «ТБГ. Туристичні бренди », Діловий Філіппінський форум, Всеросійський Форум-салон інноваційних туристських проектів і т. д.
17 сентября 2010, 17:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт