» Отдых » Новости туризма

Готель на курорті Леві відкрив власний аквапарк

    всего 84291 отеля

Готель на курорті Леві відкрив власний аквапарк

На території чотиризіркового готелю Levitunturi, розташованого на фінському гірськолижному курорті Леві, у вересні відкрився великий центр водних розваг Water World. На площі більше 8 тисяч кв. метрів знаходяться 17 різних басейнів, в тому числі під відкритим небом; велика гірка; контрастні ванни для ніг; 9 саун і багато іншого.

Дизайн виконаний в лапландських мотивах: під склепіннями даху переливається північне сяйво, звучать голоси птахів, вовків, оленів. У розпорядженні гостей - тренажерний зал із сучасним обладнанням; зал для ігор в теніс, бадмінтон, волейбол і баскетбол; боулінг на 8 доріжок; spa-центр і кілька кафе. А в дитячій кімнаті за юними відвідувачами може доглянути російськомовна няня, повідомляє Rata-News.

Water World працює з 2 вересня по 30 квітня з 10. 00 до 22. 00. Користування басейнами, саунами й тренажерним залом входять у вартість проживання в готелі. Решта послуг надається за додаткову плату. Крім того, центр відпочинку може відвідати будь-який бажаючий, вибравши і сплативши відповідний пакет послуг. Однак варто мати на увазі, що вранці басейни працюють тільки для постояльців.

Levitunturi і раніше пропонував своїм гостям спортивний, водний та оздоровчий види відпочинку. Відкриття окремого центру Water World змогло збільшити число занять і процедур.

Готель розташований поруч зі схилами, в оточенні соснового лісу. Він побудований за принципом альпійського села: в його складі 11 окремо стоячих дерев'яних корпусів. Вартість проживання починається з 120 євро. За словами російських туроператорів, готель досить популярний у наших туристів, які приїжджають сюди в основному взимку заради гірськолижного відпочинку. А в новорічні канікули готель заповнений російськими туристами на 60-70%.

Леві знаходиться в західній частині Лапландії, в 100 км на північ від полярного круга і в 15 км від аеропорту міста Кіттіля. Він був уже тричі визнаний кращим гірськолижним курортом Фінляндії.
09 сентября 2010, 09:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт