» Отдых » Новости туризма

Російські туристи віддають перевагу Італії

    всего 84291 отеля

Російські туристи віддають перевагу Італії

У 2010 році зріс інтерес російських туристів до відпочинку в Італії. Як свідчать статистичні дані, протягом восьми місяців цю країну відвідали більше 290 тисяч наших співвітчизників, що на 52% більше в порівнянні з показниками 2009 року.

Такі дані наводить московський офіс Національного агентства з туризму Італії ( ЕНІТ ). За словами директора офісу, Карло Біраскі, значне зростання турпотоку в країну став можливим завдяки хорошій роботі російських туроператорів, збільшенню чартерів і простоті отримання шенгенських віз у консульських відділах Італії в РФ. Туристи, у паспортах яких малася хоча б одна шенгенська італійська віза, отримували піврічну мультивізу.

Згідно з даними досліджень, Італія входить в десятку найпопулярніших напрямів масового закордонного відпочинку російських туристів. Число наших співвітчизників, що вибирають подорож у цю країну, стабільно зростає на 20-30% на рік, повідомляє Інтерфакс.
08 сентября 2010, 19:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт