» Отдых » Новости туризма

Літати в Німеччину стане дорожче з майбутнього року

    всего 84291 отеля

Літати в Німеччину стане дорожче з майбутнього року

Німецький уряд ухвалив рішення про введення з 1 січня збору з усіх вилітають з країни авіапасажирів. Збір становитиме 8 євро для коротких маршрутів, у тому числі в більшість російських міст, 25 євро для маршрутів довжиною від 2500 до 6000 кілометрів і 45 євро для дальніх перельотів понад 6000 кілометрів. Він буде стягуватися з усіх пасажирів, крім немовлят до 2 років, які не займають окреме місце.

Крім того, виключення буде зроблено для транзитних пасажирів, які прямують через Німеччину за єдиним квитком і що витрачають на пересадку не більше 12 годин (для тих, хто пересідає на дальній рейс - не більше 24 годин). Такі транзитні польоти складають основний бізнес національного перевізника Lufthansa, в меншій кількості пропонують їх Air Berlin і Germanwings.

Lufthansa вже заявила, що не зможе оплатити новий збір за своїх пасажирів і змушена буде підняти тарифи. Компанія назвала рішення уряду "стимулюванням іноземних аеропортів і перевізників". Неминучим ефектом нового збору буде відтік частини пасажирів в аеропорти сусідніх країн, де такого збору немає. Подібний досвід зовсім недавно отримали Нідерланди. Там схожий збір діяв близько двох років, привів до значних збитків для економіки і в нинішньому році був скасований.

Німці, однак, вирішили самостійно наступити на голландські граблі. Новий закон ще повинен бути затверджений парламентом, проте урядова коаліція має в ньому більшість.
02 сентября 2010, 03:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт