» Отдых » Новости туризма

Зростання російського турпотоку в Йорданію склав 60%

    всего 84291 отеля

Зростання російського турпотоку в Йорданію склав 60%

З січня по липень Йорданія прийняла 3,7 мільйона туристів - це на 24,1% більше, ніж у 2009 році. Вони скоїли близько 2 мільйонів ночівель, що на 30% перевищує торішні показники. Разом з тим загальний зростання турпотоку порівняно з початком року трохи сповільнилося: за підсумками першого кварталу він становив 33,4%.

Тим не менш Йорданія залишається в числі найбільш популярних у туристів країн. Із США сюди приїхало на 7% більше туристів, з Канади - на 26%, з Великобританії - на 31%, з Данії - на 107%, з Франції - на 71%. Падіння інтересу показало трохи держав, таких як Єгипет, Туніс, Сомалі, Азербайджан або Сенегал.

Не зменшується інтерес і у росіян: за перше півріччя їх тут побувало 27 525 чоловік, зростання турпотоку порівняно з тим же періодом 2009 року склав 60,4%, повідомляє Міністерство туризму Йорданії. Нагадаємо, за перші чотири місяці загальна кількість російських гостей склало 18 940 чоловік. По відношенню до аналогічного періоду 2009 року це 56,5%-ве зростання.

Йорданія - одна з тих країн, візу в яку громадяни Росії можуть оформити прямо на кордоні. Найбільший інтерес мандрівників традиційно викликає древнє місто Петра. Також все більше туристів відвідують біблійні святині та християнські пам'ятники: місце хрещення на ріці Йордан, гору Небо, де за переказами помер пророк Мойсей, храм Святого Георгія в Мадабі з мозаїчною картою Святої землі та інші пам'ятки.
01 сентября 2010, 15:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт